Search
Close this search box.

Leveringen

Bij Buxuskoning nemen we de zorg voor uw planten serieus, en dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten, maar ook voor de levering ervan aan uw deur. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om grote of kwetsbare planten zelf te vervoeren, en daarom bieden wij een handige thuisbezorgservice aan, waarbij we uw geliefde planten veilig en efficiënt bij u thuis afleveren.

Onze leveringsservice is eenvoudig en transparant. Voor een levering binnen een straal van 10 kilometer van onze locatie rekenen we een vaste vergoeding van slechts €10,00. Dit omvat het bezorgen van uw planten, inclusief de zorgvuldige behandeling en aandacht die ze verdienen. Als uw leveringsadres zich verder dan 10 kilometer van ons centrum bevindt, brengen we €1,00 per gereden kilometer in rekening voor de enkele reis. Dit betekent dat een levering van 50 kilometer slechts €50,00 kost, en voor een levering van 100 kilometer betaalt u €100,00, enzovoort.

Het zal u misschien interesseren om te weten dat onze verste levering tot op heden een indrukwekkende afstand van 210 kilometer bedroeg. Dat toont aan dat we toegewijd zijn aan het vervullen van uw wensen, ongeacht waar u zich bevindt. Of u nu in de buurt bent en een paar planten nodig heeft of zich verder weg bevindt en onze prachtige klimplanten, waaronder Hedera, wilt bestellen, wij zorgen ervoor dat uw planten veilig en in topconditie bij u aankomen.

Bij Buxuskoning staan we garant voor de levering van alles wat u op onze website vindt, met dezelfde aandacht voor detail en zorg die u van ons gewend bent. Dus waar u zich ook bevindt, laat ons u helpen om groen in uw leven te brengen, en vertrouw op onze betrouwbare thuisbezorgservice om uw planten in perfecte staat te leveren, recht voor uw deur.

Levering & verzending

Bezorging: Wij bieden uitsluitend bezorging met ons eigen vervoer tegen een tarief van €1,00 per kilometer. U betaalt alleen voor de heenreis.
Verzending per post: Helaas bieden wij geen verzending per post aan, gezien we hier niet op zijn ingesteld.

Afhalen van bestellingen buiten openingstijden

Het is mogelijk om bestellingen buiten de reguliere openingstijden af te halen. Dit kan van maandag t/m zaterdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Geef uw gewenste afhaaltijd aan bij de opmerkingen, en uw bestelling zal klaarstaan op onze parkeerplaats. U hoeft zich niet te melden; uw naam wordt vermeld als er meerdere bestellingen klaarstaan.

Heeft u verdere vragen of wilt u een bestelling plaatsen, neem dan gerust contact met ons op via de bovenstaande contactgegevens. Wij helpen u graag met uw tuinplantenbehoeften.